Kirjani

Mielenmaisemia – merkityksellisen elämän jäljillä

Mielenmaisema on ajatuksia, tunteita, muistoja ja mielikuvia. Maisema on muodostunut kohtaamisissamme muiden ihmisten kanssa. Tässä kirjassa maisemaa pysähdytään katsomaan tarkasti ja läheltä. Mielenmaisemien tarkastelut muistuttavat, mikä on olennaista, ja auttavat löytämään arjen onnelliset hetket.

Mielenmaisemia – merkityksellisen elämän jäljillä on kirja arjen vuorovaikutustilanteista. Se kertoo tunteista, vuorovaikutuksesta, mielen voimasta ja ihmissuhteista käytännönläheisesti ja tarkasti. Samalla se paljastaa, kuinka pienillä hetkillä, sanoilla ja teoilla on suuri vaikutus.

Jos olet kiinnostunut siitä, mitä ihmisten välillä ja omassa mielessäsi tapahtuu, tämä on kirja sinulle. Siitä on myös apua myös, jos haluat vahvistaa sosiaalisia taitojasi tai parantaa ihmissuhteitasi.

Mielenmaisemia on myös kirja pyöräilyn ja kävelyn voimasta. Ne auttavat olemaan läsnä hetkessä, ja tärkeät asiat alkavat löytää paikkansa. Kun tunnet, mikä mielenmaisemaasi vaikuttaa, voit ajatella ja toimia myös toisin. Silloin olet merkityksellisen elämän jäljillä.